Top

Avenida - Fold-over tas van autoband en semi-eco leer - rood

  • Avenida - Fold-over tas van autoband en semi-eco leer - rood
  • Avenida - Fold-over tas van autoband en semi-eco leer - rood
  • Avenida - Fold-over tas van autoband en semi-eco leer - rood
  • Avenida - Fold-over tas van autoband en semi-eco leer - rood
  • Avenida - Fold-over tas van autoband en semi-eco leer - rood
74,95

Stijlvolle flip-over schoudertas 


Highlights: 
● Gemaakt van hergebruikte binnenbanden van vrachtauto's 
● Klep van semi-eco leer 
● afmetingen: 27 cm hoog x 34 cm breed
● Verstelbare schouderband tot max. 1,30 meter
● Verkrijgbaar in verschillende kleuren
● Eco & Fair made in Colombia 


De Avenida  is een hippe schoudertas waarvan de bovenste deel van leer is en het onderste deel van autoband. Een mooie combinatie van karaktervolle materialen die prachtig met elkaar contrasteren. In gebruik valt het leren deel over onderste deel heen, wat zorgt voor het flip-over effect. Tenzij je natuurlijk iets groots, zoals een schrijfmap, meeneemt. En juist dat maakt deze tas zo veelzijdig.

De tas is gemaakt van hergebruikte binnenbanden van vrachtwagens en semi-eco leer. Dat is rundleer dat met 50% minder chemicaliën is gelooid, waardoor het een prachtig ruige uitstraling heeft.

Binnenin is een ritsvak in dezelfde kleur als de klep met een steekvakje voor je telefoon. De tas wordt afgesloten met een stevige rits.

De schouderband is van autogordelmateriaal en is bevestigd bij de overgang van autoband en leer, om het flip-over effect mogelijk te maken. De schouderband is in lengte verstelbaar tot maximaal 1,30 meter.

De kleur van het leer zorgt voor een mooi contrast met het zwart van de autoband. Dit materiaal is niet alleen zeer slijtvast, maar ook waterdicht en gemakkelijk te reinigen. Het rubber is goed gereinigd en nabehandeld met milieuvriendelijke middelen, waardoor het nauwelijks ruikt of afgeeft.

Combinatie van gerecyclede binnenbanden en semi-ecoleer
De Avenida is gemaakt van een combinatie van oude vrachtwagen binnenbanden en een klep van semi-ecoleer. De kleur van het leer zorgt voor een mooi contrast met het zwart van de autoband. Beide materialen hebben bovendien een boeiend achtergrondverhaal.

Upcycling van autobanden
Voor de Made in Barrio-collectie worden hergebruikte binnenbanden van vrachtauto’s gebruikt. Van een afstand lijkt dit materiaal net zwart leer, maar dichterbij zie je dat het toch een ander materiaal moet zijn. Het rubber van de binnenbanden is niet alleen zeer soepel en sterk, maar heeft ook een grote variatie in textuur. Elke tas is daardoor weer anders. Gekleurde strepen - meestal blauw - of zelfs een stempel van Good Year, Firestone of een ander merk, maken sommige tassen helemaal uniek. In combinatie met een sober design en geraffineerde kleuraccenten en details, levert autoband een stoere en superhippe uitstraling op.Product tijdelijk niet leverbaar