Top

VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER

  • VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER
18,50

Dankzij de handige vloeibare vorm van het product absorbeert het lichaam alle ingrediënten zeer snel. VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER hebben een heerlijke, verfrissende smaak. Hierdoor is het niet alleen gezond voor je lichaam maar ook nog een echt plezier om het te drinken. Het is een injectie in een vloeibare vorm.
3 X NUTRICODE VITALITY BOOST
3 X NUTRICODE MAGNESIUM POWER
6 x 25 ml

UITGEBREIDE DOSIS ENERGIE IN SLECHTS 2 STAPPEN
1: NUTRICODE VITALITY BOOST – een voedende injectie
Drink dagelijks 1 glas VITALITY BOOST
Gedurende een intensieve dag op het werk, of op school of gedurende een vermoeiende fysieke activiteit gebruikt een vermoeiend lichaam zijn energiereserves. Daardoor vermindert ons welzijn – we voelen ons moe, uitgeput en slaperig.
Dankzij guarana en groene thee extract stimuleert
NUTRICODE VITALITY BOOST het lichaam perfect
voor verdere actie. Voedende ingrediënten in het product reguleren het functioneren van het zenuw-en spierstelsel en herstellen de concentratie alsook verbeteren ze je gemoedstoestand.
• Guarana extract bevat een wezenlijke hoeveelheid
caffeïne met een ideale balans Twee uur na het drinken
van VITALITY BOOST neem je 1 dosis MAGNESIUM
POWER

2: NUTRICODE MAGNESIUM POWER
– ideale balans
Twee uur na het drinken van VITALITY BOOST,
neem je 1 dosis MAGNESIUM POWER
Magnesium voert een goede functionering van bijna alle lichaamsfuncties aan. Het is ook verantwoordelijk voor een goede electolyt balans. Hiervoor zorg dragen is vooral belangrijk gedurende een verhoogde fysieke inspanning of mentale inspanning waarbij we veel koffie, thee of water drinken. Dit zorgt ervoor dat we veel waardevolle mineralen verliezen.
NUTRICODE MAGNESIUM POWER compenseert het
electrolyt niveau terwijl het zijn energieniveau behoudt.
• Magnesium is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de electrolyte balans van het lichaam. Het ondersteunt de balans tijdens fysieke en mentale inspanning, is verantwoordelijk voor een goede werking van het zenuw- en spierstelsel alsook monitort het al het spierwerk
• Vitamine B6 is een bondgenoot van magnesium – het ondersteunt de psychologische functies en is
verantwoordelijk voor de energie van het metabolisme in ons lichaam

De compositie van VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER werd zo ontwikkeld zodat de ingrediënten elkaar aanvullen en ze hun kenmerken versterken.