Top

MAGNESIUM 24 H SYSTEM TRIPLEX POWER

  • MAGNESIUM 24 H SYSTEM TRIPLEX POWER
  • MAGNESIUM 24 H SYSTEM TRIPLEX POWER
71,50

HET ENIGSTE SUPPLEMENT VAN ZIJN SOORT OP DE MARKT
Het hoofdingrediënt van de MAGNESIUM 24H SYSTEEM TRIPLEX POWER is magnesium citraat en magnesium L-pidolaat.
Het zijn organische componenten die volgens het laatste onderzoek perfect absorbeerbaar zijn door het menselijk lichaam.
Bovendien is MAGNESIUM 24H SYSTEM TRIPLEX POWER het enige supplement op de markt dat niet alleen een magnesiumaanvulling is maar ook ingrediënten bevat om je lichaam ’s morgens, ’s middags en ’s avonds te ondersteunen.
Hun synergetische werking zorgt voor een onmiddellijke regeneratie en perfecte conditie.
DE TEKENEN VAN EEN LAAG MAGNESIUMNIVEAU: ` hoofdpijn en duizeligheid ` prikkelbaarheid ` vermoeidheid ` slapeloosheid ` spier- en ooglidspasmen ` verzwakking van het lichaam

EEN IDEAAL SAMENGESTELD MAGNESIUM SYSTEEM VOOR DE HELE DAG:
1. EEN TABLET IN DE MORGEN
Een perfecte combinatie van ingrediënten om je dag mee te starten Het product bevat guarana dat bijna 3 keer meer caffeïne bevat dan koffie of ginseng extract. Deze buitengewone combinatie stimuleert het metabolisme terwijl het het lichaam stimuleert en verlevendigt.
Het zorgt ervoor dat je goed gezind ben en versterkt je fysieke en mentale fitheid.
Vitamine b6 draagt zorg voor een goede functionering van het lichaam en versterkt het effect van magnesium alsook versterkt het je immuniteit.
2. TABLET IN DE MIDDAG
Voldoende ingrediënten voor je actieve dag, verrijkt met een natuurlijk extract van bacopa monnieri dat het lichaam versterkt wanneer het verliest aan vitaliteit en kracht.
Zijn kenmerken worden versterkt door Pantotheenzuur, dat helpt om de lichaamsbalans te herstellen terwijl het stress en vermoeidheid elimineert.

3. AVOND TABLET
Een set van ingrediënten voor een goede nacht
Het bevat citroenbalsem en withania somnifera die nerveuze opwinding, irritatie en stress verlicht. De ingrediënten gunnen het lichaam rust en laten je sneller in slaap vallen.
Ze verbeteren ook je gemoedstoestand en hebben een positief effect op de regeneratie van het lichaam gedurende de nacht. Vitamine B6 versterkt het effect van magnesium en heeft een invloed op de lichaamsbalans.
Je ontwaakt elke morgen vol energie.

Neem 1 tablet in de morgen, in de namiddag en in de avond met voldoende water.
3 X 30 VERHULDE TABLETTEN EEN 30-DAGEN SYSTEEM


Reviews (0)
Type de code over