Top

VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER

  • VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER
  • VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER
19,95

UITGEBREIDE DOSIS ENERGIE IN SLECHTS 2 STAPPENUITGEBREIDE
1. NUTRICODE VITALITY BOOST  – een voedende injectie 
Drink dagelijks 1 glas VITALITY BOOST     
Gedurende een intensieve dag op het werk, of op school of gedurende een vermoeiende fysieke activiteit gebruikt een vermoeiend lichaam zijn energiereserves.
Daardoor vermindert ons welzijn – we voelen ons moe, uitgeput en slaperig.
Dankzij guarana en groene thee extract stimuleert NUTRICODE VITALITY BOOST het lichaam perfect voor verdere actie.
Voedende ingrediënten in het product reguleren het functioneren van het zenuw-en spierstelsel en herstellen de concentratie alsook verbeteren ze je gemoedstoestand.
• Guarana extract bevat een wezenlijke hoeveelheid caffeïne met een ideale balans
Twee uur na het drinken van VITALITY BOOST neem je 1 dosis MAGNESIUM POWER

2. NUTRICODE MAGNESIUM POWER 
– ideale balans  Twee uur na het drinken van VITALITY BOOST,    neem je 1 dosis MAGNESIUM POWER  Magnesium voert een goede functionering van bijna alle lichaamsfuncties aan.
Het is ook verantwoordelijk voor een goede electolyt balans. Hiervoor zorg dragen is vooral belangrijk gedurende een verhoogde fysieke inspanning of mentale inspanning waarbij we veel koffie, thee of water drinken.
Dit zorgt ervoor dat we veel waardevolle mineralen verliezen. NUTRICODE MAGNESIUM POWER compenseert het electrolyt niveau terwijl het zijn energieniveau behoudt.
• Magnesium is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de electrolyte balans van het lichaam.
Het ondersteunt de balans tijdens fysieke en mentale inspanning, is verantwoordelijk voor een goede werking van het zenuw- en spierstelsel alsook monitort het al het spierwerk
• Vitamine B6 is een bondgenoot van magnesium – het ondersteunt de psychologische functies en is verantwoordelijk voor de energie van het metabolisme in ons lichaam

Drink één dosis VITALITY BOOST onmiddellijk na het openen en drink één MAGNESIUM POWER 2uur later, om het magnesium level te compenseren

3 X NUTRICODE VITALITY BOOST 3 X NUTRICODE MAGNESIUM POWER 6 x 25 ml


Reviews (0)
Type de code over