Top

Utique huid & gezichtsolie

Natuurlijke weelde voor je huid.
De onvervangbare argan- en jojobaoliën geven je huid een vochtige en gezonde uitstraling.
Het prachtige effect van deze gezichtsolie is te danken aan ingrediënten als avondrotrose, zonnebloem, sojabonen, ricinus, calendula, roos, avocado en rijstoliën, evenals geselecteerde essentiële oliën: geranium, ylang-ylang en neroli.

Natuurlijke boost voor je haar.
Een geavanceerde fusie van arganolie, jojobaolie, zaadolie, amandelolie en shea boter voedt het haar en maakt het zichtbaar sterker.

Utique Luxury Face Oil

Utique Luxury Face Oil

€ 39,95
Ontworpen om elk huidtype te verjongen, te hydrateren en te voeden. Gemaakt uit een combinatie van 13 natuurlijke oliën, van de meest waardevolle en gecertificeerde Rosa Mosqueta-, jojoba- en arganolie. Het voorkomt de vorming van fijne lijntjes en haarvaten, voorkomt de tekenen van huidsveroudering en maakt uw vermoeide huid weer glanzend met de prachtige nerolie uit bittere sinaasappel. Word elke dag wakker met een fris en stralend gezicht.
Utique Luxury Hair Repair Oil

Utique Luxury Hair Repair Oil

€ 39,95
Een prachtige compositie ontworpen met de geschenken van de natuur en betoverd in de druppels van kostbare olie.
De gunstige jojoba, lijnzaad en argan evenals abrikozenpit en druivenpitten olie, rijk aan waardevolle vitaminen, versterken, voeden en regenereren het haar. De olie dringt diep in het haar in en biedt zo een spectaculaire glans en zachtheid.
Je haar ziet er gezonder en mooier uit dan ooit.