Top

De Zilte RevolutieSteun de Zilte revolutie!

Bijdragen aan een wereld zonder hongersnood is het ultieme doel van de kweker. 
De zilte revolutie is het middel. "Wij maken van verzilting een kans" 
Steun het verspreiden van onze zilte revolutie en geef mensen in gebieden waar verzilting de grootste bedreiging vormt weer een kans hun families zelfstandig te voeden.Met de aankoop van een van de Zilte Smaakmakers steun je het onderzoek naar zilte landbouw én de zilte landbouwprojecten in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. 
Van elke verkochte "zilte smaakmaker" gaat een percentage naar deze landbouwprojecten in de vorm van het uitreiken van pootaardappelen 
geschikt voor verzilte grond.  
Met 1 pootaardappel kan een boer ca 1 kilo aardappels oogsten. Van iedere kilo kan een gezin eten én weer nieuwe aardappels planten voor nog meer opbrengst. Van de volgende kilo’s kunnen ze eten en meer aardappels planten enzovoort. Op deze manier geven we mensen letterlijk tools in handen om op verzilte landbouwgrond voedingsrijk voedsel te verbouwen. 
Hoe meer zilte producten we verkopen hoe meer mensen we redden van hongersnood.Verzilting, een groeiende bedreiging

Verzilting van landbouwgrond maakt deze onbruikbaar om op te verbouwen. Wereldwijd beslaat dit al 1,5 miljard hectare grond. Men kampt hier vaak ook al met structurele voedseltekorten. Wij brengen pootaardappels voor zilte grond en kennis over zilte landbouw naar die gebieden. Dankzij zilte landbouw kan men gezinnen voeden en een toekomst opbouwen.

Klik op onderstaande foto's voor ons assortiment "Zilte Smaakmakers"